top of page
  • Foto del escritorEsplai Josepets

El dissabte passat vam començar l'esplai!

El dissabte passat vam començar amb moltes ganes i vam fer moltes coses:

El dia va iniciar-se amb una dansa típica de l'esplai, el wana-wana! Després vam dinar i, pels postres, es va a dur a termenun concurs de pastissos!!! Vam tenir tres guanyadors (per ordre) al més original, al millor gust i a la millor explicació; però tots estaven boníssims!

Posteriorment vam fer el comiat d'ex-monitors que aquest any no seguiràn a l'esplai, van fer un discurs molt emotiu! Esperem veure'ls per aquí!!!

També vam conèixer el que serà el centre d'interès de tot el curs per tot l'esplai. El Roc Roll vol demostrar com funciona la seva fàbrica d'embolcalls (Boc'n Rolls), ja que és la millor per què és la única que produeix 0 emissions. Durant aquesta aventura ens acompanyaran l'Enric, el Jaume, la Cristina, la Mel i la Marta que, per circumstàncies de la seva vida, han aconseguit un bitllet daurat per poder visitar la fàbrica!

Quan vam acabar, vam pujar al putxet a fer l'activitat per la descoberta dels monitorts i monitores d'aquest any! Aquest curs s'ha obert un grup nou, ISARDS! Us animem a que doneu veu perquè el grup encara té algunes places per ocupar! Infants del 2016 i del 2017. Per marsupilamis també n'hi ha! Infants del 2014 i del 2015.

Aprofitem per dir que aquest any ha pujat un nou grup de monitors i monitores que estan molt il·lusionats amb l'esplai i tenen moltes ganes!!!



Esperem que gaudíssiu molt del dia, nosaltres ens ho vam passar molt bé! Va ser un dia ple d'alegria i emocions, ens veiem dissabte 21 amb moltes ganes!




70 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page