top of page
  • Foto del escritorEsplai Josepets

El cap de setmana 28-29 d'Octubre es va fer la primera excursió de grups!

Per Isards va ser la primera excursió! Van conèixer el secret d’Isardía i van construir-se el seu propi cinturó del poblat! També van conèixer a un personatge del poblat veí, Akila, i jugar a jocs per entrenar-se a guardar el secret. Uns dies molt divertits i plens d’emoció! Amb ganes per seguir coneixent el poblat i els seus habitants!

Marsupilamis va anar d’excursió, també amb Isards, a Llinars. Entre totes i amb ajuda de quatre personatges van aconseguir el mapa de la central de Lamiland perquè la Laia pugui jugar i descobrir el món dels videojocs. També van conèixer a l’Anai amb qui van jugar a nous videojocs com, per exemple, el caça fantasmes o als quatre elements.

Piques van anar a Vallromanes d’acampada! Van entrar al joc de pikanji, del qual no podràn sortir! Allà, van conèixer a quatre dels avatars del joc i, a partir de les dues primeres caselles, van poder configurar-se dins del joc i construir els seus propis avatars!

Guspires van fer la seva primera excursió del curs, i s’ho van passar d'allò més bé creant els seus propis càntics pirates i la seva pròpia bandera i, gràcies a la seva col·laboració, van ser capaços de passar al següent nivell per poder seguir la seva aventura!

Enxanetes van anar a Can Girona! Allà van conèixer l’encantador de serps que havia perdut totes les seves eines per poder seguir cautivant-les, i ja no li feien cas, però amb la seva ajuda va poder recuperar-les. També, van seguir el seu camí cap al basar de l’orient, on cada cop van sumant més punts per aconseguir les millors recompenses!!!

Tronats van anar a Mataró, on el Bruixot avorridot els va enviar, juntament amb les tres bessones, al conte del Patufet per ajudar-lo!





68 visualizaciones1 comentario

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page